Medlemsbrev

Hei,

Litt info fra klubben. Det er noen turneringer i høst som jeg håper flere vil melde seg på. Selv om det heter KM (kretsmesterskap) og NM (Norgesmesterskap) så er dette akkurat så seriøst (eller lite seriøst 😊) som en vil. Aller mest er det hyggelig å treffe andre bridgspillere. Høres det interessant ut, men du lurer på noe så bare spør meg.

Medlemskontingent 2023

Kassereren har vært litt sløv ☹ Jeg glemte å sende ut informasjon om betaling av årets medlemskontingent i januar. Dermed er det bare 4 stykker som på eget initiativ har betalt årets kontingent (Vegard, Elisabeth, Terje og Bjørg). Så til alle dere andre, meg selv inkludert, så hadde det vært fint om dere kunnebetalt årets medlemskontingent på kr. 350,- til konto 1503.2063.168. Merk betaling med «Medlemskontingent navn». Vi ser helst at det betales til konto og ikke vipps da vi på vipps trekkes gebyr.

KM Mix

KM Mix spilles 15. oktober i Sande kommunelokale (Holmestrand er arrangør). Dette er en turnering der par består av en fra hvert kjønn. Jeg synes selv dette er veldig hyggelige turneringer. Håper vi blir flere enn ett par fra Horten 😊 Påmeldingsfrist er 12. oktober. Link til påmelding finner dere her:  https://www.bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/35417

KM lag 4. divisjon

En annen gøy turnering er lag. Her må en være minst 4 personer på laget. Hvert lag møter de andre påmeldte lagene til kamp. Hver kamp blir en bare sammenlignet mot det laget en spiller kamp mot. Divisjonsspillingen går over 2 helger i Horten; 4.-5. november 2023 og 10.-11. februar 2024. Klubben betaler startavgift 😊

NM klubblag

Her må en og være minst 4 stykker. Dette spilles som cup og starter opp i desember. En avtaler med det laget man skal møte om spilletidspunkt. De første rundene spiller en normalt mot lag i nærheten. Alle er garantert 2 kamper før det er utslag. Jeg er med hvert år, og ryker gjerne ut i 3 eller 4 runde 😊 Påmeldingsfrist er 8 oktober så vær snar med å si i fra om noen vil være med. Klubben betaler startavgift.

Larvik storturnering

Larvik arrangerer parturnering (25. november) og lagturnering (26. november). Her må dere betale startavgift selv 😊. Hvis du er interessert så finner dere info på Larvik sin hjemmeside (lagt link på vår hjemmeside på Facebook).

 

Mvh

Liv (kasserer)

 

Liv Strøm
Mob: +47 45404558  |  liv.strom@norconsult.com