Bridgens dag 2022

Skrevet av Sofie Sjødal, NBF:

Etter et inspirasjonsforedrag av Freya Viridian fra Frivillighetens år har vi på organisasjonsdagene valgt vår egen dag. Bridgens dag 2022! Den dagen vil være lørdag 3. september 2022. Vi håper at alle klubber vil være med oss å feire bridgens dag.

Bridgens dag 2022

Frivillighetens år skal markere viktigheten ved frivillighet, og det vil selvfølgelig vi i bridgen være med på. På organisasjonsdagene ble lørdag 3. september valgt som bridgens dag. Klubbene skal selv ha lokale arrangementer, og vi håper at alle klubbene vil være med. Dette er en veldig fin mulighet til å rekruttere nye medlemmer.

Eksempler på hva som kan gjøres er å invitere alle på et lynkurs i bridge og pizzafest etterpå, eller at man setter seg ned på et kjøpesenter og spiller bridge, og deler ut brosjyrer. Her er alle mulighetene åpne for hva man ønsker å gjøre.

Når vi har registrert dagen vår på Frivillighetensar.no vil det være mulighet for klubben å søke penger på Frivillighetensar.no/veiledning-til-vr-dagsttte

Selv om dette hovedsakelig er et arrangement på lokale nivåer for klubbene, så vil også NBF opprette en prosjektgruppe som skal planlegge arrangementet på et nasjonalt nivå. Om du ønsker å være med i prosjektgruppa kan du sende en e-post til marianne@bridge.no før 20. september. I gruppa ønsker vi å ha med en student, en kretsleder, tre klubbrepresentanter og en fra NBF administrasjonen. Det vil være et fysisk møte i november/desember og et møte fredag 11. mars i Lillehammer/Oslo, men ellers vil det meste av kommunikasjonen være digitalt.

Vi håper at alle er engasjerte og vil være med på å feire bridgens dag 2022.